Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Внесено чергові зміни до Порядку складання бюджетної звітності

20 вересня 2018, 13:30
326
0
Реклама

Мінфін затвердив зміни до Порядку складання бюджетної звітності розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів, звітності фондами загальнообов'язкового державного соціального і пенсійного страхування. Це сталося завдяки наказу Мінфіну від 17.08.2018 р. № 700.

Серед новацій такі:

1. За бюджетними програмами, призначення за якими встановлюються законом про Державний бюджет щодо загальнодержавних видатків та кредитування, форми звітності можуть підписуватися керівником бюджетної установи та керівником самостійного структурного підрозділу.

2. Розпорядники бюджетних коштів, до мережі яких включені розпорядники та одержувачі бюджетних коштів, що знаходяться на тимчасово окупованій території та на території проведення антитерористичної операції або здійснення заходів ООС, вносять в АС "Є-Звітність" наявні показники звітності таких розпорядників та одержувачів бюджетних коштів.

3. Уточнюється, що подання звітності супроводжується листом, в якому зазначаються перелік форм звітності, що подаються, та їх обсяг (кількість аркушів за кожною формою), а також номери додатків за формами, які не подаються.

4. У Пояснювальній записці зазначаэться та описуэться, зокрема, динаміка дебіторської та кредиторської заборгованості, у тому числі простроченої, за розрахунками з бюджетом на звітну дату порівняно із заборгованістю на початок звітного року та причини її збільшення або зменшення.

На допомогу бюджетним установам в газеті "Інтерактивна бухгалтерія" нещодавно публікувалися матеріали теми тижня "Облік у бюджетних установах".

Для отримання доступу до матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтесь наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини