Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оприлюднено проекти планів перевірок на 2019 рік

22 жовтня 2018, 15:05
3857
0
Реклама

18 жовтня Держрегуляторна служба оприлюднила проект Плану здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2019 рік. За ним у наступному році буде проведено 30 424 перевірки підприємств та підприємців.

Крім цього, на Інспекційному порталі 19 жовтня опубліковано всі проекти річних планів контролюючих органів, які доступні за посиланням.

Щоб знайти себе, використовуйте фільтри під найменуваннями стовпців таблиці.

Зверніть увагу, що суб'єкт господарювання має право відмовитися від проведення комплексного планового заходу державного нагляду (контролю). Для цього йому до затвердження плану здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2019 рік, яке відбудеться 15.11.2018, необхідно письмово звернутись з відповідною заявою до Державної регуляторної служби України.

У такому разі перевірка суб'єкта господарювання буде проводитись згідно з річними планами органів державного нагляду (контролю).

За повідомленням Інспекційного порталу

Які причини та підстави для включення підприємства до плану перевірок податківців на поточний рік? Відповідь на це питання читайте в матеріалі газети "Інтерактивна бухгалтерія" за посиланням.

Для отримання доступу до вищезазначених та інших матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступ до сервісу.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини