Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд затвердив нові критерії визначення ризиків для перевірок бізнесу

1 листопада 2018, 11:00
387
0
Реклама

Основні проблеми здійснення державних перевірок сьогодні - неефективний розподіл зусиль та ресурсів контролюючих органів, надлишковий тиск на бізнес, що вкрай негативно впливає на бізнес-клімат в країні, а також недостатня робота із окремими ризиками, неусунення яких потенційно може нести загрозу життю і здоров'ю як працівників підприємств та установ, так і споживачів їхніх продукції чи послуг.

31 жовтня Уряд в рамках сьомого засідання так званого "дерегуляційного дня" Кабінету Міністрів затвердив нові критерії визначення ступеня ризиків для проведення перевірок державними органами контролю.

Нові критерії визначення ступенів ризику впроваджуються для наступних сфер: освітня діяльність, що підлягає ліцензуванню, електронні довірчі послуги, криптографічний захист та технічний запис інформації, ядерна та радіаційна небезпека, містобудівна діяльність, будівництво об'єктів середнього та високого класу наслідків, промисловий вилов водних біоресурсів, оцінка відповідності вимогам технічних регламентів, використання об'єктів права інтелектуальної власності, вивчення та використання надр.

Які умови та порядок допуску посадових осіб органів ДФС до проведення перевірок, дізнайтесь із ситуації для бухгалтера "Умови та порядок допуску посадових осіб органів ДФС до проведення перевірок".

Для отримання безкоштовного 3-денного доступу до документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступ до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал в Telegram і сторінку в Facebookщоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини