Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оформлення результатів атестації робочих місць на контролі Держпраці

14 листопада 2018, 09:45
368
0
Реклама

ГУ Держпраці у Львівській області провело семінари для добувної, переробної галузей, текстильної промисловості та агропромислового комплексі, де зустрічаються найчастіше шкідливі та важкі умови праці. Адже інспектори праці перевіряють також й проведення атестації робочих місць за умовами праці.

Під час інформаційних відвідувань роботодавцям було зосереджено увагу на таких моментах, зокрема:

створення наказу про проведення атестації робочих місць за умовами праці, у якому вказується підстава і завдання атестації, визначається склад атестаційної комісії, встановлюються терміни і графіки проведення як підготовчих робіт, так і самої атестації, визначаються проектні і науково-дослідні організації, що необхідні для науково-технічної оцінки умов праці і розробки заходів для їхньої оптимізації;

складання "Карти умов праці" на кожне робоче місце або на групу аналогічних місць;

створення наказу про результати атестації робочих місць за умовами праці, який є основним документом для підтвердження доплат, додаткових відпусток та пільгового пенсійного забезпечення для працівника.

За даними ГУ Держпраці у Львівській області.

Упродовж якого періоду діють результати атестації робочих місць за умовами праці? Коментар до судового рішення читайте в газеті "Інтерактивна бухгалтерія.

Для отримання доступу до матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтесь наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини