Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінсоцполітики доопрацює законопроект про регресивну шкалу сплати ЄСВ

17 грудня 2018, 14:45
707
0
Реклама

Урядові ініціативи щодо запровадження регресивної шкали сплат ЄСВ, визначення адміністративної та кримінальної відповідальності, а також встановлення обмежень за порушення порядку сплати або несплату ЄСВ обговорили на робочій нараді Комітету ВРУ з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення.

Заступник Міністра соцполітики України у доповіді зазначив, що міністерством доопрацьовується законопроект, спрямований на вирішення питань збору ЄСВ, легалізації заробітної плати, ліквідації механізмів ухилення від сплати ЄСВ, які є актуальними, оскільки з цих надходжень сплачуються пенсії і ніші соціальні виплати.

Голова правління ПФУ також підтримав необхідність розмежування податків і внесків на соціальне страхування.

Подання ЄСВ-звітності завжди викликає в бухгалтерів тривогу. Як заповнити табл. 5 Форми № Д4, яка зазнала найбільших змін, допоможе матеріал видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН за посиланням.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини