Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вийшла нова редакція методрекомендацій по "ув'язкам" бюджетної фінзвітності

2 січня 2019, 11:30
258
0
Реклама

В зв'язку із оновленням форм фінзвітності Мінфін випустив актуальну версію методичних рекомендацій з перевірки порівнянності показників фінзвітності суб'єктів держсектору.

Докладніше про зміни у формах фінзвітності ми писали тут.

Крім того, відомство підкоригувало Методрекомендації з обліку запасів.

Відтепер, запаси, що придбані (вироблені, отримані) та утримуються суб'єктом державного сектору з метою подальшого розподілу, передачі, продажу, активи, що становлять державні матеріальні резерви та запаси (резерви нафтопродуктів, зерна тощо), відображаються на відповідних субрахунках бухгалтерського обліку 1814 "Державні матеріальні резерви та запаси", 1815 "Активи для розподілу, передачі, продажу" (п. 6 розд. V Методрекомендацій з обліку запасів).

Див. наказ Мінфіну "Про внесення змін до Методичних рекомендацій з перевірки порівнянності показників фінансової звітності суб'єктів державного сектору та Методичних рекомендацій з бухгалтерського обліку запасів суб'єктів державного сектору" від 21.12.2018 р. № 1074.

Корисним на цю тему буде також наступний матеріал: "Як планують модернізувати бухоблік для держсектору в найближчі 7 років" видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та іншим документам інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини