Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держслужбовцям видаватимуть пластикові ID-службові посвідчення

10 січня 2019, 15:30
745
0
Реклама

Постановою Кабміну "Про затвердження зразка та технічного опису бланка службового посвідчення з безконтактним електронним носієм" від 27 грудня 2018 р. № 1137 планують запровадити бланк службового посвідчення єдиного зразка. З огляду на розвиток цифрових, поліграфічних та захисних технологій, бланки службових посвідчень пропонується виготовляти за єдиним зразком у форматі пластикової картки типу ID-I з безконтактним носієм.

Персоналізація бланку службового посвідчення буде містити як візуальну інформацію про посадову особу, її статус та повноваження, так і інформацію, яку буде занесено до безконтактного носія.

Необхідність прийняття рішення зумовлена розрізненістю форм бланків посвідчень. Крім того, в основному службові посвідчення виготовляються у формі паперових книжечок, що робить такі посвідчення легкодоступними до підробки, а також впливає на можливість достовірності встановлення особи власника посвідчення та визначення правомірності його представницьких повноважень.

Про органи, уповноважені проводити перевірки у сфері трудового законодавства, суб'єкти, які підлягають такому контролю, та умови допуску до перевірки, читайте в статті "Проведення перевірок у сфері трудових відносин" видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Для отримання безкоштовного 3-денного доступу до документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступ до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини