Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 1 квітня збільшується допомога багатодітним сім’ям

26 березня 2019, 17:00
13350
0
Реклама

На Урядовому порталі розміщено інформацію про те, що з 1 квітня 2019 р. в Україні збільшується допомога багатодітним сім'ям. Уряд виплачуватиме батькам на кожну третю і наступну дитину щомісяця 1700 грн. Виплати здійснюватимуться до тих пір, поки дитині не виповниться 6 років.

Доплата стосується не лише тих, хто народив чи народить дитину цьогоріч. Кожна сім'я, яка має посвідчення багатодітної, має змогу з 1 квітня оформити додаткову допомогу на дитину.

В Україні наразі налічується 160 тис. багатодітних сімей, в яких є діти віком до 6 років. Уряд для підтримки народжуваності в країні планує до кінця року виплатити таким батькам понад 2,4 млрд. грн. фінансової підтримки.

Для того щоб оформити допомогу на дитину, мамі або татові слід звернутися у найближче відділення соціального захисту населення і написати заяву на отримання грошей.

Навіть якщо дитині 5 років, допомогу варто оформити - за рік держава фінансово підтримає сім'ю, надавши безповоротно 20400 грн. на третю і кожну наступну дитину.

Які види допомоги надаються сім'ям із дітьми. Які особливості призначення такого виду допомоги, дізнавайтесь із ситуації для бухгалтера "Допомога сім'ям з дітьми".

Для отримання безкоштовного 3-денного доступу до документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступ до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини