Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Чи передбачено внесення передоплати за реєстрацію прав інтелектуальної власності в митному реєстрі

28 березня 2019, 08:45
214
0
Реклама

Порядок реєстрації у митному реєстрі об'єктів права інтелектуальної власності, які охороняються відповідно до закону регулюється наказом Мінфіну від 30.05.2012 № 648. Для включення об'єкта права інтелектуальної власності (далі - ПІВ) до митного реєстру правовласник подає до ДФС заяву про сприяння захисту майнових ПІВ (далі - Заява), та документи і відомості, що зазначені у п. 2.3 Порядку № 648.

Заяву та додані до неї матеріали можна подати як у паперовому так і в електронному вигляді. Але у разі подання Заяви та копій документів в електронному вигляді завірених цифровим підписом правовласника, то докменти вже в паперовому вигляді не подаються.

У разі відповідності поданих Заяви й матеріалів, доданих до неї, вимогам Порядку № 648 структурний підрозділ ДФС, до функцій якого належить сприяння захисту ПІВ, здійснює реєстрацію відповідного об'єкта ПІВ у митному реєстрі шляхом внесення інформації в електронному вигляді до єдиної автоматизованої інформаційної системи органів ДФС (п. 2.6 Порядку № 648).

Таким чином внесення передоплати за реєстрацію прав інтелектуальної власності в митному реєстрі законодавчо не передбачено.Про облік операцій, пов'язаних із діяльністю митних складів читайте у матеріалі.

Для отримання доступу матеріалів видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини