Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Від бізнесу уже не вимагається декларувати валютні цінності та інше закордонне майно

2 квітня 2019, 13:00
425
0
Реклама

У зв'язку із введенням у дію з 07.02.2019 нових валютних правил подальше надання суб'єктами підприємницької діяльності до НБУ декларацій про валютні цінності, доходи та майно, що належать резиденту України і знаходяться за її межами не передбачається за періоди після введення в дію Закону № 2473.

У разі необхідності подання до НБУ України декларацій за періоди до введення в дію Закону № 2473, це можливо здійснити у раніше встановленому порядку поштовим зв'язком або власноручно за адресами НБУ у регіонах.

Відповідне повідомлення розміщене на сайті НБУ.

Законом № 2473 передбачено можливість запровадження Нацбанком обмежень і заходів захисту з метою забезпечення стабільності фінансової системи й рівноваги платіжного балансу України. Які обмеження може встановити Нацбанк? Про це йшлося у виданні БУХГАЛТЕР&ЗАКОН за посиланням.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини