Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджено нові Методрекомендації щодо складання у 2019 році місцевих бюджетів на середньостроковий період

10 квітня 2019, 15:00
283
0
Реклама

На офіційному сайті Мінфіну розміщено наказ Міністерства фінансів України "Про затвердження Методичних рекомендацій щодо складання у 2019 році місцевих бюджетів на середньостроковий період" від 29 березня 2019 року №130.

Методичні рекомендації розроблені з метою посилення інституційної спроможності місцевих органів влади з питань середньострокового бюджетного планування.

У 2019 році планування місцевого бюджету на середньостроковий період може бути реалізоване шляхом складання проекту рішення про місцевий бюджет на плановий бюджетний період (2020 рік) та прогнозу місцевого бюджету на наступні за плановим два бюджетні періоди (2021-2022 роки).

Проект рішення про місцевий бюджет на плановий бюджетний період та прогноз місцевого бюджету на наступні за плановим два бюджетні періоди складаються відповідно до вимог, визначених ст. 76 та абз. 3 пп. 2 п. 49 розд. VI "Прикінцеві та перехідні положення" БКУ та з урахуванням вище згаданих Методичних рекомендацій.

Яким чином комунальним підприємствам - одержувачам бюджетних коштів застосовувати КЕКВ, дізнайтесь із матеріалу видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи "ЛІГА:ЗАКОН" скористайтеся ТЕСТОВИМ доступ до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини