Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нові рахунки для зарахування лікарняних в бюджетних установах

28 травня 2019, 16:05
2003
0
Реклама

На цьому тижні Казначейство завершує черговий етап переведення рахунків на централізовану модель обслуговування. Про це повідомив на свої сторінці у мережі Фейсбук Роман Величко, завідувач сектору внутрішнього аудиту ГУ ДКСУ у м. Києві.

Починаючи з 3 червня запрацюють нові рахунки 3711, 3712, 3718, 3731 та 3732, які були відкриті на балансі обласних органів Казначейства. Встигніть вчасно повідомити свої нові реквізити територіальним осередкам фонду соцстраху для перерахування лікарняних.

Органам соцзахисту необхідно звернути увагу, що рахунки енергопостачальних компаній на виконання постанови КМУ від 04.03.2002 р. № 256 також будуть змінені. Рахунки відкриваються автоматично, а залишки коштів 1 червня автоматично будуть переведені на нові рахунки.

Нагадаємо: страхувальник-роботодавець, який є бюджетною установою, для зарахування страхових коштів відкривав у відповідному органі Казначейства за місцем обслуговування окремий рахунок за балансовим рахунком 3711 "Інші рахунки клієнтів Державного казначейства". Саме тому після зміни цього рахунки варто повідомити оновлені реквізити рахунків відповідному органу Фонду соцстраху для зарахування сум лікарняних (декретних).

Також пам'ятайте, що з 2 травня функціонують нові рахунки для сплати ЄСВ, які відкриті на балансі центрального апарату Казначейства (код МФО - 899998). Деталі - у новині.

Нові рахунки розміщені в довіднику Реєстр рахунків для сплати єдиного внеску.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини