Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Україна виходить з міжнародних угод СНД в податковій сфері

29 травня 2019, 16:30
641
0
Реклама

Уряд перейшов до практичних кроків задля припинення дії міжнародних договорів з економічних питань, укладених в рамках СНД. Про це свідчить прийнята постанова КМУ "Про вихід України з окремих міжнародних договорів, укладених у рамках Співдружності Незалежних Держав" від 22.05.2019 р. № 415.

Україна виходить із:

1. Протоколу про уніфікації підходу та укладення угод про запобігання подвійного оподаткування доходів і майна, вчиненого 15 травня 1992 року в м. Ташкент. Угода поширювалася на податки з прибутків і майна або частини загального прибутку або загального майна, стягнутого відповідно до законодавства кожної з договірних держав незалежно від методу їх стягування.

2. Угоди між державами-учасницями Співдружності Незалежних Держав про співробітництво і взаємну допомогу з питань дотримання податкового законодавства і боротьби з порушеннями у цій сфері, вчиненої 04 червня 1999 року в м. Мінськ. Предметом цієї угоди було співробітництво і взаємна допомога компетентних органів сторін з питань дотримання податкового законодавства та боротьби з порушеннями в цій сфері.

3. Угоди про співробітництво держав-учасниць Співдружності Незалежних Держав у боротьбі з податковими злочинами, вчиненої 3 червня 2005 року в м. Тбілісі. Сторони відповідно до цієї угоди, національного законодавства і міжнародних зобов'язань здійснювали співробітництво у запобіганні, виявленні, припиненні і розкритті податкових злочинів.

Як уникнути подвійного оподаткування: загальні принципи використання міжнародних конвенцій? Про це йшлося у виданні БУХГАЛТЕР&ЗАКОН за посиланням.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини