Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Спершу - енергетична сертифікація будівель, потім – їх термомодернізація

19 червня 2019, 12:30
384
0
Реклама

Урядовці бадьоро повідомляють, що в Україні впроваджується енергетична сертифікація будівель. Загалом із вересня 2018 р. і по сьогодні вже сертифіковано 200 будівель, зокрема, 52 житлові будинки та 49 громадських будівель.

Відповідно до Закону України "Про енергетичну ефективність будівель" від 22.06.2017 р. № 2118-VIII енергетична сертифікація здійснюється лише атестованими енергоаудиторами. Із переліком атестованих енергоаудиторів можна ознайомитися на сайті Держенергоефективності.

Це відомство закликає місцеву владу та усіх громадян проводити сертифікацію будівель та активно долучатися до їхньої термомодернізації.

Джерело: повідомлення Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України на Урядовому порталі

Нагадаємо: наприкінці минулого року уряд дозволив утеплювати стіни житлових будинків без отримання дозволів. Ви також можете більше дізнатися про термомодернізацію житла як спосіб заощадити на тарифах. Ще ми детально розглядали юридичні аспекти модернізації системи опалення.

Для отримання безкоштовного 3-денного доступу до документівінформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступ до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.


Консультації, аналітика, ситуації для бухгалтера, тематичні вебінари завжди доступні у системах ЛІГА:ЗАКОН.

Обирайте зараз - отримуйте подарункові сертифікати!

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини