Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінекономрозвитку запустило ProZvit із даними 3500 держпідприємств

15 липня 2019, 11:50
501
0
Реклама

12 липня презентували портал онлайн-аналітики держпідприємств ProZvit. Відповідна інформація розміщена на Урядовому порталі.

Портал розроблений Мінекономрозвитку разом з Командою підтримки реформ Мінекономрозвитку, Прозорро.Продажі, за підтримки Transparency International Ukraine, Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ).

На порталі зібрані фінансові показники понад 3500 держпідприємств, які перебувають в управлінні центральних органів виконавчої влади. Ознайомитись детально із порталом та його можливостями можна за посиланням.

На головній сторінці портал дає змогу ознайомитись із базовою статистикою держсектору економіки: загальна кількість держпідприємств усіх форм власності, з них - кількість працюючих, з них - кількість таких, що подали звітність за обраний період, з них - кількість прибуткових і загальна сума фінрезультату (прибутку/збитку) по цих підприємствах.

На порталі також можна знайти посилання на аналітичні звіти по найбільших держпідприємствах України ТОП-100, починаючи з 2014 року. Тепер ці та інші показники на рівні країни, регіону або окремих держпідприємств доступні будуть на порталі ProZvit, щоб кожен міг побачити їх та проаналізувати у будь-який зручний час.

Джерело: Урядовий портал.

Що таке фінансова та бюджетна звітність суб'єктів державного сектору. Які основні вимоги до складання та подання такої звітності. У які строки та кому подається ця звітність, дізнавайтесь із ситуації для бухгалтера "Фінансова та бюджетна звітність суб'єктів державного сектору".

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та іншим документам інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини