Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Завчасне погодження митної вартості імпорту стане реальністю

8 жовтня 2019, 08:30
833
0
Реклама

Суб'єктам ЗЕД можуть надати можливість завчасно отримувати попереднє рішення з визначення митної вартості до моменту ввезення товарів на митну територію України. Так, ДФС пропонує імплементувати в МКУ норму, яка випливає із прийнятих Україною зобов'язань після приєднання 04.11.2015 р. до Угоди про спрощення процедур торгівлі СОТ, яка набула чинності 22 лютого 2017 року.

Для цього ДФС розробила законопроект, який вносить зміни до МКУ щодо попередніх рішень із питань відповідного методу або критеріїв та їхнього застосування, які будуть використовуватись для визначення митної вартості відповідно до конкретних обставин.

Цей механізм є ефективним інструментом з контролю за правильністю визначення бази оподаткування імпортованих на митну територію України товарів та поліпшить бізнес-клімат у зовнішньоторговельних операціях.

За повідомленням на сайті ДФС

Про митне оформлення нестачі товарів йшлось у матеріалі видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та іншим документам інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини