Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Реєстрацію представництв іноземних компаній спростили

25 жовтня 2019, 12:35
947
0
Реклама

Кабмін спростить реєстрацію іноземних представництв в Україні. Для цього прийняли розроблену Мін'юстом постанову "Про деякі питання реєстрації представництв іноземних суб'єктів господарської діяльності в Україні".

Міністр юстиції України розповів, що з набуттям чинності постановою плату за реєстрацію іноземного представництва буде знижено з 2500 доларів США до 1 прожиткового мінімуму для працездатних осіб (у 2019 р. - 1921 грн). Крім того, строк реєстрації представництва скоротять з 60 до 20 робочих днів.

Важливо!

Для іноземних суб'єктів господарської діяльності, які є резидентами держави-агресора, реєстрація представництва в Україні коштуватиме 30 прожиткових мінімумів для працездатних осіб та триватиме до 60 робочих днів з дня подання документів.

За інформацією прес-служби Міністерства юстиції.

Як здійснюється взяття на облік постійних представництв нерезидента. Які документи та куди потрібно подати, які строки взяття на облік, дізнавайтесь із ситуації для бухгалтера "Реєстрація представництв нерезидентів у органах ДФС".

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та іншим документам інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини