Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Повноцінний запуск електронного квитка в столиці відкладено

1 листопада 2019, 18:15
587
0
Реклама

У громадському транспорті діятимуть одночасно нова і стара системи оплати проїзду. КМДА переніс запуск е-квитка з 31 жовтня 2019 року на 1 квітня 2020 року.

Водночас зазначається, що Департаменту освіти і науки КМДА разом з комунальним підприємством “Головний інформаційно-обчислювальний центр” доручено забезпечити до 31 березня 2020 року вирішення в установленому порядку питань, пов'язаних із видачею електронних квитків студентам та учням закладів освіти, розташованих на території міста Києва.

Тобто, пасажири мають змогу сплатити за проїзд як транспортною карткою чи QR-квитком, так і готівково. У наземному транспорті продовжать діяти талони, а у метро - жетони.

Джерело: розпорядження КМДА “Про введення в дослідну експлуатацію автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті міста Києва незалежно від форм власності” від 26.10.2018 р. № 1934

Для отримання доступу до документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини