Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінсоцполітики хоче змінити вміст "пакунку малюка"

4 листопада 2019, 15:00
1620
0
Реклама

вміст „пакунку малюка” на 2020 рік. Про це заступник Міністра соціальної політики України Олег Коваль розповів в інтерв'ю. „Що ж до вмісту „пакунку малюка”, він буде переглянутий. З цього приводу є різні думки. Наприкінці листопада - початку грудня ми їх усі згрупуємо. Ціна „пакунка” залишиться колишньою - у межах п'яти тисяч гривень. Постанову ми не змінюємо”, - наголосив заступник Міністра. Зазначимо, що указана вартість пакунку встановлена Постановою № 512. Незмінність цієї вартості підтверджував і законопроект щодо Держбюджету-2020.

Як зазначив Олег Коваль, Міністерство соціальної політики знайшло вирішення проблеми із пакунками для жителів Донецької області - єдиної області в Україні, яка з початку програми „пакунок малюка” (вересень 2019 року), не отримала жодного пакунку. Це вирішення лежить у монетизації „пакунку малюка” - тобто замість нього породіллі отримуватимуть його грошовий еквівалент.

Нагадаємо, законотворці планують на 2020 рік збільшити у кілька разів розмір державної допомоги, яку виплачують у разі народження дитини.

Джерело: сайт Мінсоцполітики

Про тривалість і порядок оформлення декретної відпустки читайте в матеріалі газети "Інтерактивна бухгалтерія".

Для отримання доступу до вищезазначеного та інших матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини