Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Лікарняні виплачуватимуть у штатному режимі, проблема скоро вирішиться

21 листопада 2019, 13:02
1414
0
Реклама

Стали відомі результати брифінгу Мінсоцполітики, про який ми сповіщали сьогодні вранці.

Мінсоцполітики гарантує продовжити штатний режим виплат застрахованим особам, які здійснює ФССУ. Про це заявив заступник Міністра Олег Коваль на брифінгу для ЗМІ.

За словами заступника Міністра, заява про призупинення виплат ФССУ є особистою ініціативою поновленого керівника Євгена Баженкова: "Призупинення перерахування грошей можливе лише у випадку, коли є усна чи письмова вказівка керівника Виконавчої дирекції Фонду. Підстав для призупинення немає".

Для вирішення ситуації та недопущення маніпуляцій із ФССУ Мінсоцполітики підтримує законопроект № 2275, розроблений Комітетом ВРУ з питань соціальної політики і захисту прав ветеранів (щодо посилення ролі держави в управлінні Фондом).

Тому найближчим часом питання буде врегульовано.

Також сьогодні, 21.11.2019 р., з'явилась інформація, що Голова правління ФССУ Володимир Саєнко скликає позачергове засідання правління Фонду. Термінове позачергове засідання правління ФССУ заплановане на 26.11.2019 р.

Разом з тим керівник Управління виконавчої дирекції ФССУ у Київській області запевнив:

"Хочу заспокоїти отримувачів наших послуг. Підстав для паніки та розпачливих безпідставних заяв немає. Вчора ми профінансували усі 15 наших відділень на 74 млн. грн. Сьогодні підприємства, установи та організації області вже отримують кошти на виплату лікарняних, по вагітності і пологах, а також на поховання по заявках, які були прийняті Фондом станом на 23 жовтня поточного року".

Затримка фінансування лікарняних: як діяти роботодавцеві? Читайте у сервісі "Інтерактивна бухгалтерія". Скористайтеся тестовим 3-денним доступом.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини