Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Обіцяного півроку чекати – коли уряд запустить платформу для електронних контрактів

28 грудня 2019, 08:50
252
0
Реклама

Уряд затвердив платформу "Є-Контракт", інформує сайт Мінфіну. Раніше повідомлялося, що мінфінівський "Е-контракт" змінить процедуру укладення договорів на ProZorro. Своєю чергою, команда електронних публічних закупівель "Prozorro" повідомила, що уже розпочала роботу над першою фазою Е-Контрактингу. Це відбувається шляхом переводом усіх фінансових та платіжних документів в системі Прозорро з паперових на електронні.

Платформа надасть можливості для створення, узгодження, підписання, оброблення, передачі, оприлюднення електронних договорів та звітування про їх виконання.

Урядовці обіцяють, що "Є-Контракт" можна буде використовувати як незалежний сервіс створення та підписання договорів без прив'язки до тендерної процедури.

Новий сервіс повинен допомогти не лише укладати електронні договори, а й інтегрувати їх з обліковими й аналітичними системами державних органів та інших суб'єктів господарювання.

Перше представлення розробки "Є-Контракту" планується у червні 2020 року.

Відслідковувати зміни в законодавстві допоможе інформаційно-правова система ЛІГА:ЗАКОН. Скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини