Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати вимагають обмежити години роботи громадського транспорту через карантин

16 березня 2020, 13:42
1991
0
Реклама

Голова Комітету ВР з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький разом з представниками депутатських фракцій і груп ініціюватимуть зупинку на певні години роботи громадського транспорту для протидії поширенню епідемії коронавірусу. Про це, як повідомило Укрінформ, М.Радуцький оголосив на засіданні Погоджувальної ради 16.03.2020 р.

Він зазначив "Ми сьогодні на групі разом з усіма представниками усіх фракцій і груп вирішили ініціювати на цьому ж засіданні на вівторок [позачерговому засіданні Верховної Ради - Ред.] постанову Верховної Ради по ще збільшенню карантинних заходів - ресторани, кафе, салони краси, спортивні клуби... І ще раз зараз будемо розмовляти, але ми вважаємо що громадський транспорт треба зупиняти й робити його по деяких годинах. Усе, що не стосується життєзабезпечення країни, - молоко, хліб, - я маю на увазі виробництво, має бути зупинено, це наша буде пропозиція Верховній Раді на завтра",- сказав Радуцький.

Зважайте, що з 17 березня у Києві запроваджується ряд обмежувальних заходів. Детально про це читайте в новині за посиланням. Разом з тим в цей же день припиняється міжнародне пасажирське залізничне сполучення.

У період карантину з метою запобігання поширенню короновірусу варто уникати місць масового скупчення людей та зменшувати кількість непотрібних контактів. Тож радимо вам користуватися електронними сервісами від ЛІГА:ЗАКОН. Бухгалтеру та керівнику підприємства у цьому допоможе сучасний професійний сервіс Liga:Report. Він дозволяє легко та оперативно подати податкову, фінансову та статистичну звітність онлайн, зареєструвати податкові та акцизні накладні. А для підприємців є відмінний помічник, який самостійно розраховує та сплачує податки, - бот-бухгалтер ReporTaх.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини