Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Довідки про страховий стаж можна отримати онлайн

20 березня 2020, 14:20
4488
0
Реклама

Застраховані особи можуть отримати довідки форми ОК-5 та ОК-7 про страховий стаж на веб-порталі ПФУ. Для цього не обов'язково відвідувати територіальні органи ПФУ. Про це нагадали у ФССУ. Однак сервіс надають користувачам, які увійшли на веб-портал за ЕЦП.

Отримати на веб-порталі ПФУ можна таку інформацію:

- анкетні дані (ПІБ, дата народження, стать, місце народження);

- адресні дані (адреса реєстрації та адреса фактичного місця проживання);

- дані паспорту (серія; номер; дата видачі; ким видано);

- дані страхового свідоцтва (номер; дата видачі; ким видано);

- дані електронного пенсійного посвідчення (номер; дата видачі; ким видано);

- дані про перетин кордону зони АТО - для переселенців (напрямок перетину кордону зони АТО та дата перетину кордону зони АТО);

- дані про зарплату особи - інформацію надають по роках у розрізі страхувальників. За кожний рік додатково визначають загальну суму зарплати за рік та загальну суму зарплати, яку враховують для розрахунку пенсії;

- дані про страховий стаж особи - надають дані про кількість днів роботи, за які страхувальником було сплачено за особу страхові внески; інформацію надають по всіх роках та місяцях роботи особи.

Бухгалтер завжди має бути в контексті останніх нововведень, тому важливо тримати руку на інформаційному пульсі, особливо в режимі карантину. Залишатися в професійному полі зору, бути в курсі останніх нововведень та об'єктивно оцінювати різні ситуації допоможе Антикризовий пакет інформаційно-аналітичних продуктів від ЛІГА:ЗАКОН. Замовити.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини