Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Малому бізнесу форс-мажор за договорами оренди засвідчують безкоштовно

3 квітня 2020, 14:00
987
0
Реклама

Торгово-промислова палата повідомила, що на період дії карантину послугу з розгляду та прийняття рішення щодо можливості засвідчення форс-мажорних обставин за договорами оренди надаватимуть безкоштовно.

Відповідне рішення було прийнято системою палат з 27 березня 2020 року.

Процедура буде залишатися правом заявника та здійснюватись тільки на підставі обов'язкового надання підтверджуючих документів, що заявник є суб'єктом малого підприємництва і підпадає під критерії, визначені ст. 55 Господарського кодексу України.

Щоправда, через велику кількість звернень термін розгляду заяви може бути подовжено.

Більше інформації про те, як бізнесу попередити наслідки кризової ситуації вже сьогодні, отримуйте у системах ЛІГА:ЗАКОН. Тримайте руку на пульсі актуальної правової картини дня з усіма нововведеннями, використовуйте підбірку ситуацій для оперативного реагування на будь-які зімни та майте доступ до повної бази нормативних документів на будь-яку дату. Серед іншого знайдете тут і норми, що регулюють роботу підприємців та компаній в умовах карантинів, надзвичайних ситуацій та станів. Спробуйте тестовий доступ до систем ЛІГА:ЗАКОН, об'єктивно оцінюйте будь-яку ситуацію та приймайте зважені рішення вже сьогодні.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини