Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПФУ звернув увагу на виявлені помилки у звіті з ЄСВ

27 квітня 2020, 09:40
7582
1
Реклама

ПФУ за результатами перевірок поданої звітності з ЄСВ за 2019 рік виявило ряд помилок, які допускали управління праці та соцзахисту населення та військову формування.

Йдеться про неправильне заповнення таблиць 2 та 3 форми № Д4, зокрема:

- страхувальники не зазначають дані звіту в графі "Нараховано єдиного внеску з почату року" за звітний період або в графі "Нараховано єдиного внеску у звітному місяці" протягом декількох місяців підряд;

- виявлена невідповідність контролів в графі "Нараховано єдиного внеску з початку року" та "Нараховано єдиного внеску у звітному місяці" і тому зазначені некоректні дані звіту;

- дублюють дані звіту в графах "Нараховано єдиного внеску у звітному місяці" та "Нараховано єдиного внеску з початку року".

Тому аби не допускались помилки у майбутньому ПФУ листом від 03.03.2020 р. № 9825/5 звернувся до ДПС, адже саме вона контролює достовірність відомостей, поданих до реєстру страхувальників.

Джерело: повідомлення ГУ ДПС у м. Києві.

Максимально просто, а головне дистанційно та безпечно, можна подати всі види податкової звітності за допомогою сервісу Liga:REPORT. Скористайтеся тестовим доступом до сервісу Liga:REPORT і оцініть його переваги.

Зверніть увагу, що довідку-розрахунок для сплати ЄСВ не погоджують дистанційно.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини