Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нові ознаки доходів для форми № 1ДФ: з якого кварталу використовувати

26 червня 2020, 11:50
1393
0
Реклама

Як ми уже повідомляли, із 1 липня змінено порядок заповнення форми № 1ДФ. Саме з цієї дати діє наказ Мінфіну від 26.05.2020 р. № 241, який відкоригував Довідник ознак доходів фізичних осіб.

Спочатку в Офісі великих платників податків ДПС запевняли, що нові ознаки доходів потрібно буде застосовувати починаючи з ІІІ кварталу 2020 року, тобто при поданні ф. № 1ДФ за ІІІ квартал (гранична дата подання - 12 жовтня).

Проте згодом зі свого повідомлення вони цю згадку прибрали, заливши лише вказівку на те, що ф. 1ДФ подають окремо за кожний квартал протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного кварталу.

Нагадаємо, що за ІІ квартал 2020 року ф. № 1ДФ треба подати не пізніше 10 серпня.

Максимально просто, а головне дистанційно та безпечно, можна подати всі види податкової звітності за допомогою сервісу Liga:REPORT. Скористайтеся тестовим доступом до сервісу Liga:REPORT і оцініть його переваги.

Практичні ситуації під час заповнення форми № 1ДФ віднайдете у статті сучасного медіа для бухгалтерів "Інтербух" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини