Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Окрема категорія іноземців отримала особливі пільги з працевлаштування в Україні

24 липня 2020, 09:05
682
0
Реклама

Мінцифри нагадує, що КМУ визначив квоти імміграції на 2020 рік ще у березні. У межах встановленої квоти українські ІТ-компанії дістануть можливість працевлаштувати додатково 5 000 висококваліфікованих ІТ-спеціалістів на майже постійній основі. Залучені в межах квоти працівники отримають посвідку на постійне проживання. Таким чином, вони можуть 10 років вільно жити та працювати Україні.

Іноземні спеціалісти, що вже мешкають в Україні, мають подати свої документи у територіальний підрозділ Державної міграційної служби за місцем своєї реєстрації. Фахівці, що перебувають за межами нашої країни, - у консульські установи України за кордоном.

Як оформити дозвіл можна прочитати на сайті Мінцифри.

Щоб іноземні ІТ-фахівці, які будуть працевлаштовані за імміграційними квотами, мали дійсно мали високу кваліфікацію, розроблені кваліфікаційні вимоги. Про працевлаштування іноземців читайте в матеріалі сучасного медіа для бухгалтерів "Інтербух" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом.

Візьміть під контроль усі ризики, з якими зіштовхується ваша компанія. Спробуйте LIGA360 - екосистему хмарних продуктів ЛІГА:ЗАКОН для ефективної роботи бізнесу в умовах кризи. Спробувати.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини