Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Для зміни місця реєстрації дітей тепер потрібний тільки електронний підпис

24 липня 2020, 11:10
2712
0
Реклама

Уряд дозволив подавати заяву щодо одночасної реєстрації місця проживання дітей до 14 років та зняття із попереднього місця онлайн через портал Дія. Відповідно зміни до постанов № 207 та № 691 були схвалені Кабінетом Міністрів України. Про це рапортує Мінцифра.

Для того, щоб зареєструвати місце проживання дітей, батькам чи одному з них необхідно мати електронний підпис (КЕП). Потрібно буде лише заповнити заяву на порталі Дія - і того ж або наступного дня (крім вихідних) отримати сповіщення про реєстрацію. Оплатити адмінзбір за послугу можна буде також онлайн.

Не дайте шахраям нажитися у період кризи! Поставте свої об'єкти нерухомості на моніторинг у сервісі SMS-Маяк. Сервіс миттєво проінформує про зміни статусу об'єктів нерухомого майна у вигляді сповіщення в особистому кабінеті, sms-повідомлення чи email-листа. Поставити на моніторинг зараз.

Спочатку послуга з онлайн-перереєстрації місця проживання малолітніх дітей працюватиме у тестовому режимі в Києві, Харкові, Рівному, Львові, Луцьку, Одесі, Кривому Розі, Вінниці, Запоріжжі та Маріуполі.

Читайте також:

- "Нові правила реєстрації місця проживання";

- "Форма № 20-ОПП: робочі ситуації та відповідальність";

- "Реєстраційні дії у зв'язку з перейменуванням вулиць, міст";

- "Внесення змін до облікових даних платників податків".

Для отримання доступу до професійної аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН, інших документів та інструментів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН поспішіть скористатися ТЕСТОВИМ доступом та оцініть зручність і швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини