Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи може нотаріус оформляти договори і довіреності на старих бланках після запровадження 27 липня нових

24 липня 2020, 17:00
579
0
Реклама

Державне підприємство "Національні інформаційні системи" повідомило, що знижує ціну спеціального бланка нотаріального документа. Виготовлення бланків буде здійснюватися відповідно до нового опису та зразка, затвердженого постановою № 183.

"Нова ціна становитиме 15,96 гривень з урахуванням ПДВ", - повідомив генеральний директор ДП "НАІС" Олексій Бережний.

На даний час триває підготовчий процес затвердження сигнального примірника бланку нового зразка, який буде оприлюднено на вебсайті ДП "НАІС" разом з інформацією про початок прийому заявок на постачання бланків.

Із 27.07.2020 р. прийом заявок та здійснення постачання спеціальних бланків нотаріальних документів старого зразка припиняється до моменту завершення підготовчих процесів. Сплачені грошові кошти за неотриманні спеціальні бланки нотаріальних документів старого зразка автоматично будуть зараховані як кошти за бланки нового зразка за новою ціною, або повернуті платнику за його заявою. В той же час, бланки старого зразка будуть діяти до повного їх використання.

Візьміть під контроль усі ризики, з якими зіштовхується ваша компанія. Спробуйте LIGA360 - екосистему хмарних продуктів ЛІГА:ЗАКОН для ефективної роботи бізнесу в умовах кризи. Спробувати.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини