Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Митниця та Податкова інтегрували свої електронні реєстри

29 липня 2020, 17:25
339
0
Реклама

ДПС та Держмитслужба інтегрують свої інформаційно-телекомунікаційні системи та інші інформаційні ресурси - повідомляє сайт ДПС.

Аби спростити ведення Держмитслужбою реєстру осіб, які здійснюють операції з товарами, який входить до складу Єдиної автоматизованої інформаційної системи органів Держмитслужби, в автоматизованому режимі забезпечують взаємодію реєстру з Єдиним банком даних про платників податків - юридичних осіб та Держреєстром фізосіб - платників податків, які веде ДПС.

При взятті на облік особи, яка здійснює операції з товарами, програмне забезпечення передбачає отримання митницями відомостей в електронному вигляді про особу з Єдиного банку даних юросіб та/або ДРФО, у тому числі відомостей, що надійшли до цих баз даних з ЄДР

Зміни у реєстраційних даних осіб (зміна керівника, бухгалтера, адреси (місця проживання) тощо) вносять до реєстру на основі даних з Єдиного банку даних юридичних осіб та/або ДРФО, у тому числі Реєстру самозайнятих осіб, отриманих у результаті взаємодії інформаційних систем ДПС та Держмитслужби.

Моніторити стан компаній 24/7 допоможе система CONTR AGENT, яка містить базу досьє на понад 6,5 млн компаній та ФОП України. Почати моніторинг зараз.

Читайте також:

- "Із 3 липня діє новий Митний тариф України";

- "Мінфін затвердить додаткові митні декларації";

- "Мінфін розробив порядок роботи митниць при виході з ладу автоматизованих систем".

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини