Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Коли доведеться проходити перереєстрацію програмного РРО

8 жовтня 2020, 09:40
597
0
Реклама

Як здійснити перереєстрацію програмного РРО, у тому числі в разі зміни найменування або адреси господарської одиниці, де використовується такий програмний РРО? На це податківці зауважують, що для перереєстрації подається Заява про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за формою № 1-ПРРО.

Заява про проведення перереєстрації або внесення змін у дані про ПРРО подається суб'єктом господарювання за умови направлення останнього фіскального звітного чека та закриття останньої зміни на такому програмному РРО.

Перереєстрація та внесення змін у дані про програмний РРО здійснюється у порядку та строки, встановлені для реєстрації.

Докладніше про програмні РРО можна дізнатися з матеріалу модуля Ситуації. Для отримання доступу до документів та інструментів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН поспішіть скористатися ТЕСТОВИМ доступом та оцініть зручність і швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Джерело: роз'яснення роз'яснення ДПС із категорії 109.24 розділу "Запитання - відповіді з Бази знань" ЗІР (zir.tax.gov.ua)

Більше відповідей ДПС на запитання платників податків з усіх напрямків податкового законодавства читайте в модулі "База податкових знань" ІПС ЛІГА:ЗАКОН. Скористайтеся для цього тестовим доступом.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини