Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податківці анонсували новий сервіс для одержувачів ліцензій

15 жовтня 2020, 11:35
1022
0
Реклама

Державною податковою службою України створено новий сервіс щодо оперативного автоматизованого повідомлення суб'єктів господарювання про сплив терміну чергового платежу за ліцензію, призупинення дії ліцензії, анулювання ліцензії на певний вид діяльності, інформує Урядовий портал.

Повідомлення про внесення чергового платежу за ліцензію автоматично формується в інформаційно-телекомунікаційних системах ДПС та направляється суб'єкту господарювання за 30, за 20, за 10 та 5 днів до настання терміну сплати за ліцензію через "Електронний кабінет".

Такі нововведення, стверджують урядовці, підвищать якість надання адміністративних послуг та поліпшать сервіс у сфері ліцензування відповідних видів діяльності, на провадження яких суб'єкти господарювання отримали ліцензії.

До речі, сучасний професійний сервіс Liga:Report дозволяє легко та оперативно подати податкову, фінансову та статистичну звітність онлайн. А для підприємців є відмінний помічник, який самостійно розраховує та сплачує податки, - бот-бухгалтер ReporTaх.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини