Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Електронний реєстр листків непрацездатності може запрацювати вже 1 січня 2021 року

26 жовтня 2020, 09:15
1117
0
Реклама

Група народних депутатів зареєструвала проект Постанови про заходи щодо запровадження Електронного реєстру листків непрацездатності (№ 4243). Нею Кабмін хочуть зобов'язати вжити заходів щодо прискорення впровадження Електронного реєстру.

Міністерству охорони здоров'я України доведеться до 1 січня 2021 року розробити та затвердити свої нормативно-правові акти, необхідні для впровадження Електронного реєстру листків непрацездатності. Разом із Пенсійним фондом та Фондом соціального страхування МОЗ повинно затвердити Порядок видачі, продовження та обліку листків непрацездатності.

Загалом Міністерству охорони здоров'я спільно з Міністерством соціальної політики, Національною службою здоров'я, Пенсійним фондом та Фондом соціального страхування доручено забезпечити повноцінне функціонування Електронного реєстру листків непрацездатності до 1 січня 2021 року.

Як діяти бухгалтеру та кадровику у разі змін в податковому, трудовому та бухобліковому законодавстві підкаже LIGA360. Спробуйте зараз - замовляйте тестовий доступ до рішення LIGA360:Бухгалтер.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини