Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податківці назвали умови використання самостійно створеного програмного РРО

27 жовтня 2020, 14:45
2151
0
Реклама

Головне управління ДПС у Київській області визнало: якщо фіскальні функції виконуються, то створений самостійно програмний РРО може застосовуватись суб'єктом господарювання для проведення розрахункових операцій не залежно від того, хто є його виробником. Основними законодавчо встановленими вимогами для будь-якого програмного РРО є забезпечення виконання ним фіскальної функції через фіскальний сервер ДПС служби та обов'язкове включення програмного РРО до Реєстру програмних реєстраторів розрахункових операцій.

Нагадаємо, що програмний РРО - це програмний, програмно-апаратний або програмно-технічний комплекс у вигляді технологічного та/або програмного рішення. Він використовується на будь-якому пристрої, а фіскальні функції реалізовані через фіскальний сервер контролюючого органу. Програмний РРО призначений для реєстрації розрахункових операцій при продажу товарів (наданні послуг), операцій з торгівлі валютними цінностями в готівковій формі та/або реєстрації кількості проданих товарів (наданих послуг), операцій з приймання готівки для подальшого переказу.

Про особливості роботи програмних РРО дізнавайтесь із ситуації для бухгалтера "Програмні РРО". Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом та оцініть зручність і швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини