Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінекономіки збільшило майже на півтисячі позицій перелік сільгосптехніки для компенсацій з бюджету

13 листопада 2020, 12:05
466
0
Реклама

Мінекономіки інформує, що розширило перелік української сільгосптехніки, вартість якої компенсується з державного бюджету в рамках реалізації бюджетної програми "Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників" за напрямом "Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва".

"До переліку додано 417 нових найменувань техніки та обладнання, тепер їх налічується 14573 від 191 заводів-виробників. Перелік заводів-виробників також збільшився на 6. Це означає, що скористатись підтримкою зможе ще більше аграріїв і виробників, - коментує міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко.

До нових одиниць техніки додалися посівний напівпричіпний комплекс Narmada для посіву за технологією Strip-Till, агрегати для внесення рідких мінеральних добрив, зерноочищувальні сепаратори, технологічне обладнання для комбікормових заводів та елеваторних комплексів, зерносушарки, вагове обладнання для зважування сільгосппродукції, напівпричепи, ґрунтообробна техніка, обладнання для утримання ВРХ та свиней тощо.

Ефективне управління бізнесом можливе з LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ. Унікальний комплекс інформаційно-аналітичних продуктів від ЛІГА:ЗАКОН допоможе бути в курсі всіх законодавчих змін та також забезпечать надійне партнерство завдяки унікальному модулю БІЗНЕС-РОЗВІДКА. Дізнайтеся більше про рішення LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини