Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджено План комплексних перевірок суб’єктів господарювання: перевірять 43 тисячі підприємств і ФОПів

17 листопада 2020, 08:35
2922
0
Реклама

Державна регуляторна служба України наказом від 16.11.2020 р. № 114 затвердила План здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2021 рік.

Підстава для комплексної перевірки щодо суб'єкта господарювання - внесення одного й того самого суб'єкта господарювання до планів перевірки різних органів держнагляду (контролю). А як відмовитися від комплексної перевірки на 2021 рік чи перенести дату її початку - читайте у статті.

У затверджений комплексний план включили 43457 суб'єктів господарювання. Натомість на 2020 рік заплановано трохи більше 32 тисяч планових перевірок.

Перевірити, чи потрапила ваша компанія до плану перевірок контролюючих органів, можна за допомогою сервісу CONTR AGENT.

Переглянути План здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2021 рік у форматі xlsx можна на сайті ДРС, а також на Інспекційному порталі.

Починаючи з 15 листопада та до 1 грудня 2020 року органи держнагляду (контролю) затвердять річні плани здійснення заходів держнагляду (контролю) на 2021 рік.

Зокрема, Держпраці планує перевірити у 2021 році більше 21 тис. підприємств, а Пенсійний фонд - майже 2 тис. підприємств та ФОПів.

Аналітика від ЛІГА:ЗАКОН, правова підтримка, персональні консультації та подання звітності. Усе це ми об'єднали в комплексному рішенні LIGA360:Бухгалтер для професіоналів своєї справи. Працюйте продуктивно - замовляйте доступ вже сьогодні.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини