Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як тепер центри зайнятості надають послуги з професійної орієнтації — наказ Мінекономіки

8 грудня 2020, 10:45
544
0
Реклама

Мінкономіки наказом від 30.10.2020 р. № 2203 затвердило Порядок надання послуг з професійної орієнтації осіб. Він визначає організаційно-правові засади надання центрами зайнятості послуг з професійної орієнтації осіб.

Ці послуги надають усім соціальним групам та віковим категоріям осіб, які звернулися до центрів зайнятості, а також групам осіб, які потребують професійної орієнтації, за письмовим зверненням їх представників.

Центрами зайнятості надаються в індивідуальній та груповій формах такі профорієнтаційні послуги: професійне інформування, професійне консультування та професійний відбір.

Профорієнтаційні послуги надаються особам за їх особистим зверненням або за рекомендацією працівника центру зайнятості на виконання індивідуального плану працевлаштування та/або індивідуального плану надання послуг.

Стежити за змінами в законодавсті ще простіше, ніж раніше. Контролюйте тільки ті норми закону, які цікаві вам. В модулі LIGA360.Smart-сигнали отримуйте сповіщення, які ви встановили в інформаційно-правовій системі ЛІГА:ЗАКОН. Замовити доступ для ознайомлення з рішеннями для бухгалтера можна тут.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини