Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд зобов’язав бюджетників обґрунтовувати очікувану вартість закупівлі та оприлюднювати її

Реклама

Уряд посилив ефективне використання державних коштів, доповнивши норми постанови КМУ від 11.10.2020 р. № 710. Зміни працюють із 19.12.2020 року.

Головним розпорядникам бюджетних коштів (розпорядникам бюджетних коштів нижчого рівня), суб'єктам господарювання держсектору економіки з метою прозорого, ефективного та раціонального використання коштів доручено забезпечити:

- обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі;

- оприлюднення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі шляхом розміщення на власному веб-сайті (або на офіційному веб-сайті головного розпорядника бюджетних коштів, суб'єкта управління об'єктами держвласності) протягом 5 робочих днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурентної процедури закупівель або повідомлення про намір укласти договір про закупівлю за результатами переговорної процедури закупівель.

Джерело: постанова КМУ від 16.12.2020 р. № 1266.

Також ознайомтесь із статтею "Кабмін поставив на паузу попередню оплату за бюджетні кошти" у виданні БУХГАЛТЕР&ЗАКОН. Для доступу до професійної аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН, інших документів та інструментів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН поспішіть оформити заявку на та оцініть зручність і швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини