Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Звіт про квоти із працевлаштування за 2020 рік подається до 1 лютого

Реклама

Роботодавців зобов'язали щороку, не пізніше 01 лютого після звітного року, подавати центру зайнятості інформацію про зайнятість і працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню за формою із додатку до Порядку, затвердженого наказом Мінсоцполітики від 16.05.2013 р. № 271.

Тож такий звіт про квоту з працевлаштування за 2020 рік треба подати центру зайнятості не пізніше 1 лютого 2021 року (понеділок).

Нагадаємо, що квота - норматив працевлаштування громадян, зазначених у ч. 1 ст. 14 Закону України "Про зайнятість населення" від 05.07.2012 р. № 5067-VI (крім осіб з інвалідністю), у розмірі:

- 5% середньооблікової чисельності штатних працівників за попередній календарний рік для підприємств, установ та організацій з чисельністю штатних працівників понад 20 осіб;

- не менше однієї особи у середньообліковій чисельності штатних працівників для підприємств, установ та організацій з чисельністю штатних працівників від 8 до 20 осіб для працевлаштування осіб, яким до настання права на пенсію за віком відповідно до ст. 26 Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" залишилося 10 і менше років.

Роботодавці самостійно розраховують квоту з урахуванням чисельності громадян, які на умовах повної зайнятості вже працюють у роботодавця і належать до таких, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню (крім осіб з інвалідністю).

Сучасний професійний сервіс Liga:Report дозволяє легко та оперативно подати податкову, фінансову та статистичну звітність онлайн.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини