Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Затверджено порядок заповнення митних декларацій окремих типів

Реклама

Мінфін встановив правила та особливості заповнення митних декларацій окремих типів у вигляді структурованого електронного повідомлення та на паперовому носії на бланках чи за формою єдиного адміністративного документа форми МД-2 і додаткових аркушів до нього форми МД-3. Вони визначені Порядком, який затверджений наказом від 22.12.2020 р. № 795.

Заповнюють митні декларації окремого типу суб'єкт режиму або від імені суб'єкта режиму підприємство, яке надає послуги з декларування товарів, шляхом внесення інформації до визначених елементів даних з урахуванням особливостей, визначених цим Порядком.

Даним Порядком встановлені елементи даних, які використовують для формування відомостей митної декларації окремого типу.

Атрибути даних та митні декларації окремого типу у вигляді структурованого електронного повідомлення заповнюють за допомогою комп'ютера та спеціалізованого вебсервісу на офіційному вебсайті Державної митної служби України в мережі Інтернет або спеціалізованого програмно-інформаційного забезпечення шляхом внесення або вибору інформації.

Подавати звітність, контролювати своєчасність і повноту сплати податків до бюджету та відслідковувати всі податкові зміни просто з рішенням LIGA360: Бухгалтер. Отримайте доступ, щоб працювати легко та швидко.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини