Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У столиці масово штрафують керівників підприємств за бурульки та замети

Реклама

За неналежне прибирання снігу на керівників столичних підприємств склали 102 протоколи. Про це інформує Офіційний портал Києва.

Інспектори КП "Київблагоустрій" та районних держадміністрацій перевіряють дотримання балансоутримувачами правил благоустрою в частині очищення від снігу. За несвоєчасне прибирання прилеглих територій столичні інспектори внесли 772 приписи та склали 102 протоколи.

"Відповідальність стовідсотково лежить на керівниках підприємств. На жаль, не всі виконують вимоги приписів та вчасно звільняють території від снігу. За статтею 152 Кодексу про адмінправопорушення розмір штрафу сягає до 1700 грн. Кожного керівника, який не дотримується чинних правил благоустрою, буде притягнуто до відповідальності", - прокоментував в. о. директора Департаменту міського благоустрою Тимур Ткаченко.

Перевірити, чи потрапила ваша компанія до плану перевірок контролюючих органів, можна за допомогою сервісу CONTR AGENT. А дізнатися про дієві практики захисту від безпідставних претензій контролерів - у системі судових рішень VERDICTUM.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини