Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС повідомила, що Звіт з ЄСВ за січень 2021 року подавати не треба

Реклама

Територіальні органи ДПС у Львівській області повідомляють, що за січень, лютий та березень 2021 року щомісячні звіти по єдиному внеску за старою формою вже не подаються. Платники ЄСВ звітуватимуть за новою об'єднаною формою щоквартально.

За I квартал 2021 р. звітність подаватиметься у складі звітності з податку на доходи фізичних осіб (єдиного податку) за основним місцем обліку платника ЄСВ.

Форму Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків - фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску (далі - Розрахунок), за якою подається об'єднана звітність, затверджено Наказом № 773. Також він містить інформацію щодо сум нарахованого ЄСВ (з розбивкою по місяцях звітного кварталу).

Розрахунок подається податковими агентами та платниками ЄСВ лише у разі нарахування сум зазначених доходів платнику податку - фізичній особі податковим агентом, платником ЄСВ протягом звітного періоду.

Подавайте звітність лише парою кліків з Liga360:Бухгалтер. До Ваших послуг - актуальні форми декларацій та звітів, автоматична перевірка помилок та експертна аналітика. Вам допоможуть алгоритми заповнення з посиланнями на нормативно-правові акти для кожного звіту. Замовте Liga360 сьогодні й позбавте себе рутини.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини