Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінрегіон змінив правила щодо кіосків та інших тимчасових споруд для бізнесу

Реклама

Мінрегіон наказом від 23 листопада 2020 року № 284 затвердив зміни до Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності. Зміни набрали чинності 09.02.2021 р.

Зокрема, у Порядку тепер новий вичерпний перелік документів, які заявник, який має намір встановити тимчасові споруди (далі - ТС), подає до відповідного виконавчого органу сільської, селищної, міської ради або РДА разом із відповідною заявою у довільній формі про можливість розміщення ТС:

- графічні матеріали із зазначенням бажаного місця розташування ТС, виконані замовником у довільній формі на топографо-геодезичній основі М 1:500 кресленнями контурів ТС з прив'язкою до місцевості;

- реквізити замовника (найменування/прізвище, ім'я та по батькові (за наявності) / місцезнаходження ТС / контактна інформація) та напрям підприємницької діяльності.

Також визначили, що холодильне та інше обладнання, яке розміщується поруч з ТС, необхідне для забезпечення санітарних заходів чи дотримання вимог санітарних норм, має бути передбачено схемою розміщення ТС, при цьому загальна площа, яка займає таке обладнання, не може перевищувати 25% площі цієї ТС.

Крім цього, уточнили: строк дії паспорта прив'язки ТС визначається органом з питань містобудування та архітектури відповідної ради або РДА з урахуванням строків реалізації положень містобудівної документації на місцевому рівні.

Не дайте рейдерам і шахраям нажитися у період кризи! Поставте свої об'єкти нерухомості на моніторинг у сервісі SMS-Маяк. Сервіс миттєво проінформує про зміни статусу об'єктів нерухомого майна у вигляді сповіщення в особистому кабінеті, sms-повідомлення чи email-листа. Поставити на моніторинг зараз.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини