Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бюджетникам оновили функціонал системи "Клієнт казначейства – Казначейство"

Реклама

Державна казначейська служба повідомила розпорядників та одержувачів бюджетних коштів про розширені функціональні можливості системи дистанційного обслуговування клієнтів "Клієнт казначейства - Казначейство" (СДО).

Тепер СДО дозволяє не лише дистанційно подавати Реєстри бюджетних та бюджетних фінансових зобов'язань в електронній формі, а й безпосередньо через інтерфейс СДО роздрукувати такі документи із відміткою Казначейства про їхню реєстрацію або отримати їхню копію в зручному для користувачів форматі (PDF або WORD).

Корисною та актуальною для місцевих фінансових органів стане ще одна нова функція: можливість дистанційно подати в електронному вигляді "Розпорядження про виділення коштів загального (спеціального) фонду місцевих бюджетів" для виконання операцій по спрямуванню коштів до бюджету розвитку. Можливість друку із відміткою Казначейства таких документів також реалізована.

Також модифіковано інтерфейс розділу СДО для роботи із бюджетними документами - він став більш зручним та простішим для користувачів.

Окрім того, змінено форму Заявок про надання доступу до системи дистанційного обслуговування клієнтів з використанням СДО.

У формі Заявок оновили перелік документів, які подають клієнти до Казначейства в процесі виконання бюджетів. Перелік документів доповнено назвами відповідних операцій у СДО.

Заявки за оновленою формою треба подавати для підключення нових користувачів, а також у випадку оновлення інформації (зміна ідентифікаційних даних, повноважень тощо) користувачів, яким вже надано доступ до СДО. В інших випадках подавати Заявки за оновленою формою на користувачів, яким вже надано доступ на підставі Заявок старого зразка, не потрібно.

Як бухгалтеру автоматизувати свою роботу? З рішенням Liga360. Система містить типові договори, форми й бланки, має зручний калькулятор відпусток та калькулятор індексації зарплати. А описи робочих ситуацій та персональні консультації експертів - додадуть професійної впевненості. Спробуйте Liga360 зараз.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини