Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд обмежив розмір компенсацій виробникам сільгосппродукції

Реклама

Кабінет Міністрів України постановою від 17 березня 2021 р. № 205 вніс зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва.

Зокрема, передбачили: протягом бюджетного року один виробник сільськогосподарської продукції (за визначенням, наведеним у п. 2-1.4. ст. 2-1 Закону про підтримку сільського господарства) може отримати державну підтримку в сумі не більше ніж 10 тисяч розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня відповідного року.

Таким чином, у 2021 році, скориставшись програмою підтримки, один сільгоспвиробник може розраховувати на фінансову підтримку до 60 млн грн. Отримати 25% компенсації вартості за придбану с/г техніку можуть юридичні особи та фізособи - підприємці - сільгоспвиробники.

Для отримання доступу до професійної аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН, інших документів та інструментів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН поспішіть скористатися ТЕСТОВИМ доступом та оцініть зручність і швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини