Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Прем’єр пообіцяв виплатити по 8 тис. грн підприємцям та найманим працівникам у червоних зонах

Реклама

Держава виплатить по 8 тисяч гривень фізичним особам-підприємцям та працівникам підприємств, які постраждають внаслідок запроваджених карантинних обмежень у червоних зонах. Про це зазначив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час вступного слова на засіданні Уряду 24 березня.

"Ми розуміємо, що посилені карантинні обмеження в цих регіонах суттєво обмежують діяльність деяких сфер та підприємств. Тому буде запроваджено грошові виплати та підтримку за аналогією до тієї, яку люди отримували взимку", - зазначив Денис Шмигаль.

Очільник уряду додав, що розроблено комплекс заходів із підтримки людей та бізнесу, які будуть реалізовані у співпраці з органами місцевого самоврядування.

"Ми очікуємо від органів місцевого самоврядування для цих людей додаткової підтримки до тих коштів, які виплачуватиме держава. Це буде правильно і відповідально", - наголосив прем'єр-міністр.

Якими будуть наступні рішення влади? Користуйтеся екосистемою LIGA360, щоб стежити за прийняттям законів та інших нормативно-правових актів, що можуть вплинути на ваш бізнес та ведення обліку. Замовити прямо зараз.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини