Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін визначив дозволений строк використання посвідчень водія і тимчасових талонів на старих бланках

Реклама

Кабінет Міністрів України постановою від 24 березня 2021 р. № 253 вніс зміни до своєї постанови № 844, яка регулює питання зразків бланків і технічних описів бланків національного та міжнародного посвідчень водія, свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, тимчасового реєстраційного талона транспортного засобу.

Установили, що:

  • національне та міжнародне посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, тимчасовий реєстраційний талон транспортного засобу, видані з використанням бланків попередніх зразків, є чинними протягом строку, на який їх було видано;

  • оформлення і видача національного та міжнародного посвідчень водія, свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, тимчасового реєстраційного талона транспортного засобу здійснюється з використанням бланків попередніх зразків до їх повного витрачання, але не пізніше ніж до 31 грудня 2021 року.

Якими будуть наступні рішення влади? Користуйтеся екосистемою LIGA360, щоб стежити за прийняттям законів та інших нормативно-правових актів, що можуть вплинути на ваш бізнес та ведення обліку. Замовити прямо зараз.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини