Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Києві будуть перевіряти офіси під час локдауну — за порушення штрафи від 34 тисяч

Реклама

У Києві під час посилення з 5 квітня карантинних обмежень штрафуватимуть роботодавців за недотримання протиепідемічних правил у закритих приміщеннях, де працюють люди. Про це заявив в ефірі телеканалу "Україна 24" начальник головного управління Держпродспоживслужби у Києві Олег Рубан.

"Сьогодні основне завдання - зменшити мобільність населення, не допустити в організованих колективах скупчення перебування в закритих приміщеннях. Тому що ми сьогодні фіксуємо щодня антирекорд захворюваності, смертності серед людей саме в організованих колективах, які уникають протиепідемічних заходів у закритих приміщеннях", - зазначив Олег Рубан.

"Будуть [у столичній владі] наполягати із застосуванням відповідних нормативних актів щодо обмеження роботи деяких організованих колективів. Тому що ми на минулому тижні моніторили організовані колективи. На жаль, 85% колективів працювали в повному обсязі, в приміщеннях не дотримуються дистанції, режиму носіння масок. Тому ми будемо штрафувати таких роботодавців мінімум на 34 тисячі гривень. Що стосується невиконання протиепідемічних заходів - будемо направляти правоохоронні органи для вжиття негайних заходів", - додав він.

Перевірити, чи потрапила ваша компанія до плану перевірок контролюючих органів, можна за допомогою сервісу CONTR AGENT. А дізнатися про дієві практики захисту від безпідставних претензій контролерів - у системі судових рішень VERDICTUM.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини