Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Віталій Кличко пояснив про рішення щодо можливого подовження суворого карантину до 10 травня

Реклама

Рішення про можливе подовження суворих обмежень місто ухвалюватиме, виходячи з епідеміологічної ситуації і динаміки розповсюдження хвороби. І прийматиме таке рішення Постійна комісія з питань техногенно екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це заявив міський голова Києва Віталій Кличко, коментуючи інформацію в деяких ЗМІ про те, що місто нібито планує подовжити карантин до 10 травня.

"Я здивований, почувши такі "новини". Таке рішення в столиці може ухвалити тільки Постійна комісія з питань техногенно екологічної безпеки. А це питання на засідання не виносили і рішення такого не обговорювали і не ухвалювали. Я не виключаю, що питання про подовження суворих обмежень може постати. Але виключно з огляду на динаміку розповсюдження хвороби. Якщо кількість хворих буде і надалі зростати, я не виключаю, що це може статися. Ми спостерігаємо за динамікою. Поки ми четвертий день в карантині", - наголосив Віталій Кличко.

Працюйте віддалено та моніторте діяльність партнерів, конкурентів і співробітників за допомогою нового інструменту - LIGA360. Ця оригінальна IT-екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди та містить персональні набори інструментів і зручні внутрішні комунікації для роботи бухгалтерів, юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR. Дізнайтеся більше.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини