Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В уряді хочуть збільшити податки для бізнесу з високою маржинальністю

Реклама

Уряд зараз працює над бюджетною декларацією з Мінфіном. Загальнодержавні податки збільшувати не планують - ті, що сплачує кожен громадянин чи кожне підприємство. Стосовно перегляду окремих акцизів, екологічних платежів, якихось зборів - зараз всередині Міністерства фінансів і профільних міністерств йдуть розрахунки та дискусії. Про це Денис Шмигаль розповів у інтерв'ю РБК-Україна.

"Можуть бути зміни для того, щоб наповнити бюджет, змінити ситуацію в окремих галузях - медицині, освіті та інших соціальних напрямках. Але це буде стосуватися не простих людей, не малого і не середнього бізнесу. Це дійсно буде стосуватися окремих напрямків, які мають високу маржинальність і мають сплачувати більше, як це є в інших цивілізованих країнах світу", - сказав очільник уряду.

Стежити за змінами в законодавстві ще простіше, ніж раніше. Контролюйте тільки ті норми закону, які цікаві вам. В модулі LIGA360.Smart-сигнали отримуйте сповіщення, які ви встановили в інформаційно-правовій системі ЛІГА:ЗАКОН. Замовити доступ для ознайомлення з рішеннями для бухгалтера можна тут. Тільки до 14 травня ви можете безкоштовно протестувати максимум цифрових інструментів для бухгалтера. Дізнавайтесь про умови акції прямо зараз.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини